Tipi i viznesit: SH.P.K
Emri: ADEMI TRAVEL & RENT A CAR
Administratori: FESTIM ADEMI

Rreth Nesh

Kompania "Ademi Travel &  Rent a Car" diversifikon biznesin e saj, duke ofruar shërbimin më të ri, atë të makinave me qira, të quajtur City Rent. Kompania ofron për të gjith klientët cilësi të lartë dhe çmime konkurruese.

Klientet tanë janë: biznese, kompani të ndryshme, persona fizik etj...
Rezultatet e para të frytshme  janë dhën tashmë në shërbimin e ofruar nëpërmjet City Taxi. Kjo kompani ështe themeluar në shkurt të 2015 dhe ka vën në qëndër klientin. Ne jemi gjendur pranë klientëve tanë  duke i ofruar lehtësi në mënyren e tyre të transportit dhe çmime të favorshme.

Shërbimi që orfojmë për nëndegen  e re atë të City Rent është i njejte me  të City Taxi,  ku klienti është parësorë. City Rent u krijua për të plotësuar kërkesat e klientëve.

MISIONI

Të jemi prijës në transport, të jemi zgjedhja e parë e udhëtimit për pjesën më të madhe të qytetarëve të vendit. Të kemi rritje të vazhdueshme duke u zgjeruar dhe ofruar shërbime konkurruese, komode dhe me saktësi të lartë. Me qëndrueshmëri financiare dhe ngritje të vazhdueshme ku puna jonë të jetë burim i vazhdueshëm i besueshmërisë së klientëve tanë dhe krenarisë për ne.

 

Motoja Jone:

​City Rent zgjedhja e duhur