Gjeni makinen tuja te preferuar

Planyo online booking system

Makina te Sigurta & te Reja

Çmimet me te mira ne Shqiperi

Rezervime ne kohe reale

Kujdesi per Klientin

Makina me Qera në dispozicion

Welcome to City Rent

No front page content has been created yet.

PSE TE NA ZGJIDHNI NE?

"City Rent" e bën më të lehtë për të marr një makinë me qera dhe kjo është një nga arsyet pse ne jemi zgjidhja e duhur për ju:

  • Te sigurta dhe makina te pastra
  • Çmimet me të lira ne Shqipëri
  • Rezervime ne kohe reale
  • 24 Ore Asistence per ju
  • Nuk ka tarifa apo taksa të fshehta